Gebze Rehberlik ve Araştırma Merkezi

Adres
İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Binası 4. Kat Güzeller Mahallesi Kavak Caddesi No 7 Gebze/KOCAELİ
Vizyon
İlimin ışığında imkanları sonuna kadar kullanarak hayalleri gerçekleştiren, farklılıkları ortadan kaldıran dünya standartlarına yön veren bir kurum olmaktır.
Misyon
Okul öncesi, ilköğretim ve ortaöğretim kurumlarına ihtiyaçları doğrultusunda rehberlik ve psikolojik danışmanlık hizmeti sunmak; bölgemizde bulunan rehber öğretmenlerin koordineli şekilde çalışmasını sağlamak; farklı gelişen çocukların tanılanması, eğitim kurumlarına yerleştirilmesi ve izleme çalışmalarını yürütmek; farklı gelişen çocukların ailelerine danışmanlık hizmetlerini yürütmek; milli ve manevi değerlerle çağın gerektirdiği yaşam standartlarına uyum sağlayabilecek, yasal sorumluluklar çerçevesinde nitelikli bireyler yetişmesine yardımcı olmaktır.
Öğretim Şekli :
Fuel-oil