Macera Terapi atölye Çalışması

Akran Arabuluculuğu Atölyesi Çalışması

Nis

Eğitimde Drama Yöntemiyle Akran Zorbalığını Önlemede Farkındalık Geliştirme Atölye Çalışması

Mrt

Millî Eğitim Bakanlığınca bu yıl 2 Haziran 2024'te gerçekleştirilecek Liselere Geçiş Sistemi (LGS) kapsamındaki Merkezî Sınav'ın başvuru ve uygulama kılavuzu yayımlandı.

2024 Yılı Sınavla Öğrenci Alacak Ortaöğretim Kurumlarına İlişkin Merkezî Sınav Başvuru ve Uygulama Kılavuzu'na ulaşmak için aşağıdaki linki tıklayınız.

Mrt

Kayıp Ve Yas Danışmanlığında Psikodrama Teknikleri 08/03/2024 tarihinde gerçekleştirildi.

Mrt

Dil ve Konuşma Bozuklukları Gelişimi ve Eğitim Ortamlarında Değerlendirilmesi eğitimi 06/04/2024 tarihinde yapıldı.

Mrt

"Ergenlerle Varoluşçu Yaklaşımla Çalışmak" konulu Atölye çalışması 05/03/2024 tarihinde 3 Ayrı atölye çalışması yapılmıştır.

Şbt

Gebze RAM 2. Dönem başı psikolojik danışmanlar toplantısının okul öncesi kurumlar toplantısını 25/02/2024 tarihinde gerçekleştirdik.

Şbt

Arkadaşlık İlişkilerini Geliştirme Projesinin üçüncü ayağı olan öğrenci oturumlarının ilki 20/02/2024 Salı günü yapıldı.

Şbt

Liselere Geçiş Sistemi (LGS) kapsamındaki merkezî sınava hazırlık yapan öğrencilerin çalışmalarına destek olmak amacıyla hazırlanan örnek soru ve çözümlü videoları yayımlandı.

Şbt

Arkadaşlık İlişkilerini Geliştirme  Projesinin ikinci ayağı olan veli eğitimi  18/02/2024 Pazar günü yapıldı.

Şbt

Okullarda Narative (Öyküsel) Terapi Uygulamaları Eğitimi 15/02/2024 tarihinde gerçekleştirildi.

Şbt

Arkadaşlık İlişkilerini Geliştirme Projesinin ilk ayağı olan öğretmen tanıtım toplantısı 13/02/2024 Salı günü yapıldı.

Şbt

Öğrencilerimizle 14/02/2024 Çarşamba günü “Mahremiyet Eğitimi”, velilerimizle ise “İhmal Ve İstismar” konulu semineri gerçekleştirdik.

Kariyer Danışmanlığı Eğitimi