Etiket Sonuçları: Ramak Eğitimleri

Nis

Akran Arabuluculuğu Atölyesi Çalışması

Nis

Eğitimde Drama Yöntemiyle Akran Zorbalığını Önlemede Farkındalık Geliştirme Atölye Çalışması

Mrt

Kayıp Ve Yas Danışmanlığında Psikodrama Teknikleri 08/03/2024 tarihinde gerçekleştirildi.

Mrt

Dil ve Konuşma Bozuklukları Gelişimi ve Eğitim Ortamlarında Değerlendirilmesi eğitimi 06/04/2024 tarihinde yapıldı.

Mrt

"Ergenlerle Varoluşçu Yaklaşımla Çalışmak" konulu Atölye çalışması 05/03/2024 tarihinde 3 Ayrı atölye çalışması yapılmıştır.

Şbt

Arkadaşlık İlişkilerini Geliştirme  Projesinin ikinci ayağı olan veli eğitimi  18/02/2024 Pazar günü yapıldı.

Şbt

Okullarda Narative (Öyküsel) Terapi Uygulamaları Eğitimi 15/02/2024 tarihinde gerçekleştirildi.

Kariyer Danışmanlığı Eğitimi

Sosyal Duygusal Gelişimde Yonca Modeli Atölyesi

Bildirim Yükümlülükleri Eğitimi.

Ock

Okullarda Narative (Öyküsel) Terapi Uygulamaları Eğitimi 09/01/2024 tarihinde gerçekleştirildi.

Bilinçaltı Süreçlerde Öğrenci Motivasyonu Konulu Eğitim

Ara

Gebze Rehberlik Ve Araştırma Merkezi tarafından RAM Akademi kapsamında düzenlenen eğitimlerin altıncısı olan “Çocuk Merkezli Oyun Terapisi” konulu eğitim Psikolojik Danışman/ Psikoterapist Elif MACİT tarafından Gebze Özelsin Koleji Toplantı Salonunda  6-7-8/12/2023 tarihleri arasında verilmiştir.

Ara

Gebze Rehberlik Ve Araştırma Merkezi tarafından RAM Akademi kapsamında düzenlenen eğitimlerin beşincisi olan “Dijital Dünyada Ebeveyn Olmak” konulu eğitim Yrd. Doç. Dr. Erinç ERÇAĞ tarafından Gebze Gebze Dumlupınar İmam Hatip Ortaokulu Toplantı Salonunda  04/12/2023 tarihinde  yapılmıştır.

Ara

Gebze Rehberlik Ve Araştırma Merkezi tarafından RAM Akademi kapsamında düzenlenen eğitimlerin dördüncüsü olan “Bildirim Yükümlülükleri ” konulu eğitim Adli Destek Mağdur Hizmetleri Müdürü Esma TÜFEKÇİOĞLU tarafından Gebze Osmangazi Ortaokulu Toplantı Salonunda  29/11/2023 tarihin de 13:00-15:00 saatleri arasında yapılmıştır.