Sosyal Duygusal Gelişimde Yonca Modeli Atölyesi

Şbt

2024 Yükseköğretim Kurumları Sınavı’na (2024-YKS) ilişkin “Sıkça Sorulan Sorular” ÖSYM'nin http:www.osym.gov.tr internet adresinden yayımlanmıştır.

2024-YKS: Başvuruları Başladı

Ock

2023-2024 EĞİTİM ÖĞRETİM YILINDA GEBZE VE DİLOVASI İLÇELERİNDE OKUL ZİYARETLERİMİZ TAMAMLANMIŞTIR.

Yunus Emre Anaokulu Mahremiyet Eğitimi

Bildirim Yükümlülükleri Eğitimi.

Ock

Okullarda Narative (Öyküsel) Terapi Uygulamaları Eğitimi 09/01/2024 tarihinde gerçekleştirildi.

Bilinçaltı Süreçlerde Öğrenci Motivasyonu Konulu Eğitim

BİLSEM Öğrenci Tanılama Ve Yerleştirme Süreci Bilgilendirme Toplantıları

Ara

Gebze STFA Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerine 19.12.2023 tarihinde  seminer düzenledik.

Ara

Gebze Rehberlik ve Araştırma Merkezi Gebze RAM Akademi kapsamında hizmet bölgemizde görev yapan psikolojik danışmanlarına Terapötik Kartlar eğitiminin ikincisi  Doç. Dr. Durmuş ÜMMET tarafından 19/12/2023 tarihinde yapıldı.

Ara

Meslektaşlarımızla gelişip büyümeye devam ediyoruz. 13/12/2023 tarihinde Doç Dr Könül MEMMEDOVA tarafından Aile Dizimi atölye çalışmasını tamamladık.

Ara

Gebze Rehberlik ve Araştırma Merkezi Gebze RAM Akademi kapsamında hizmet bölgemizde görev yapan psikolojik danışmanlarına yönelik düzenlediğimiz Terapötik Kartlar eğitimi Doç. Dr. Durmuş ÜMMET tarafından 12/12/2023 tarihinde verilerek tamamladık.

Ara

Gebze Rehberlik Ve Araştırma Merkezi tarafından RAM Akademi kapsamında düzenlenen eğitimlerin altıncısı olan “Çocuk Merkezli Oyun Terapisi” konulu eğitim Psikolojik Danışman/ Psikoterapist Elif MACİT tarafından Gebze Özelsin Koleji Toplantı Salonunda  6-7-8/12/2023 tarihleri arasında verilmiştir.