KOCAELİ / GEBZE - Gebze Rehberlik ve Araştırma Merkezi

Ara

Gebze Rehberlik Ve Araştırma Merkezi tarafından RAM Akademi kapsamında düzenlenen eğitimlerin beşincisi olan “Dijital Dünyada Ebeveyn Olmak” konulu eğitim Yrd. Doç. Dr. Erinç ERÇAĞ tarafından Gebze Gebze Dumlupınar İmam Hatip Ortaokulu Toplantı Salonunda  04/12/2023 tarihinde  yapılmıştır.

Ara

Gebze Rehberlik Ve Araştırma Merkezi tarafından RAM Akademi kapsamında düzenlenen eğitimlerin dördüncüsü olan “Bildirim Yükümlülükleri ” konulu eğitim Adli Destek Mağdur Hizmetleri Müdürü Esma TÜFEKÇİOĞLU tarafından Gebze Osmangazi Ortaokulu Toplantı Salonunda  29/11/2023 tarihin de 13:00-15:00 saatleri arasında yapılmıştır.

Ara

Gebze Rehberlik Ve Araştırma Merkezi tarafından RAM Akademi kapsamında düzenlenen eğitimlerin üçüncüsü olan “Bildirim Yükümlülükleri ” konulu eğitim Adli Destek Mağdur Hizmetleri Müdürü Esma TÜFEKÇİOĞLU tarafından Gebze Osmangazi Ortaokulu Toplantı Salonunda 29/11/2023 tarihin de 10:00-12:00 saatleri arasında yapılmıştır.

Ara

Gebze Rehberlik Ve Araştırma Merkezi tarafından RAM Akademi kapsamında düzenlenen eğitimlerin ikincisi olan “Karar Verme Sürecinde Bilişsel Yanlılıklar” konulu eğitim Klinik Psikolog Tuğba AY tarafından Gebze İlçe Milli eğitim Müdürlüğü Toplantı Salonunda 21/11/2023 tarihin de yapılmıştır.

Ara

“A’dan Z’ye Çözüm Odaklı Okul Danışmanlığı İçin 111 Bireysel Etkinlik” konulu eğitim Uzman Psikolojik Danışman Mustafa İŞLEK tarafından 02/11/2023 tarihinde Gebze’de başlatılmış olup 14/03/2023 tarihine kadar devam edecektir.

Ekm

2023/2024 eğitim öğretim yılında Gebze ve Dilovası ilçelerinde ilk atama yolu ile göreve başlayan Rehber Öğretmen/Psikolojik danışmanlara yönelik 3-4 ekim 2023 tarihlerinde Gebze Rehberlik ve Araştırma Merkezi tarafından mesleki oryantasyon eğitimi gerçekleştirilmiştir.